Producten & Diensten

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden bij Lease2Move, vindt u hier een overzicht van onze leasevormen.

Full Operational Service Lease is de meest bekende en populairste vorm van leasen. U wenst scherpe tarieven en heldere condities en zo min mogelijk administratieve rompslomp. Wij nemen dus alle financiële zorgen uit handen als het gaat om aanschaf, rente en afschrijving. Natuurlijk regelen wij ook alle zaken betreffende reparatie, onderhoud en banden.

Bij schades in binnen- en buitenland én bij reparaties waarvoor u de auto langer dan 24 uur moet missen, zetten wij vervangend vervoer in. De auto is uiteraard WA/Casco verzekerd en daarbij is ook voorzien in een schadeverzekering voor de inzittenden.

Naast de lage investering is het grote voordeel van financiering bij Lease2Move dat mobiliteit een balans neutrale positie inneemt (off balance). Bij Netto Operational Lease komen alle beheerstaken zoals het regelen van onderhoud, reparatie en verzekering van het object voor uw eigen rekening. U kunt daarnaast zelf beslissen welke overige kosten componenten u eventueel door Lease2Move laat beheren.

Bij Sale & Leaseback neemt Lease2Move uw wagenpark over en least het direct weer aan u terug, zonder dat u hoeft te wachten tot de auto’s aan vervanging toe zijn. De waarde van de auto’s wordt in overleg met u bepaald. Bovendien valt er zo vermogen vrij voor uw kernactiviteiten en versterkt u uw liquiditeit- en solvabiliteitspositie. Een dergelijke regeling kunnen wij ook treffen voor een individuele privé auto van een medewerk(st)er die binnen uw bedrijf de mogelijkheid krijgt over te stappen op leasing.

Als u niet langdurig aan een leasecontract wilt vast zitten bieden wij Shortlease. U least voor een korte vooraf overeengekomen periode een auto op basis van Full Operationeel Service Lease. Dit is bij uitstek de oplossing voor een medewerker met een contract voor bepaalde tijd. Tevens bestaat de mogelijkheid het contract per 12 maanden te verlengen en volgt een creditering op basis van het tarief voor een langlopend contract.

Ook kunnen wij u via onze partner met een ruime vloot aan personen- en bestelwagens altijd van dienst zijn met Verhuur per dag, per week of per maand voor een vaste prijs. U hoeft alleen maar aan te geven in welke klasse u een auto wenst en Lease2Move zorgt ervoor. U bepaalt wanneer de auto of bestelwagen wordt ingeleverd. Op basis van de gereden kilometers volgt eventueel alleen nog een eindafrekening.

Heeft u hoofdzakelijk interesse in financiële voordelen, dan is Financial Lease een optie voor u. De auto kan voor het bedrag exclusief BTW gefinancierd worden. Lease2Move doet voor u een aanvraag voor de meest gunstige financiering bij één van haar partners en u regelt zelf alle overige zaken (onderhoud, verzekering en houderschapsbelasting). Zeker bij bedrijfswagens biedt deze on balance leasevorm een interessant voordeel: u profiteert onverkort van de investeringsaftrek.