Sponsoring

Lease2Move is sponsor van:

Sparta Rotterdam, opgericht op 1 april 1888, is met 123 jaar de oudste betaald voetbalclub in Nederland. Sinds 1916 heeft de club haar stadion ‘Het Kasteel’ gevestigd in de Rotterdamse wijk Spangen. In het roemrijke verleden wist Sparta zesmaal beslag te leggen op de landstitel. De KNVB Beker werd driemaal gewonnen. De club werkt momenteel - na de degradatie in 2010 - zeer hard aan een terugkeer naar de Eredivisie, het hoogste voetbalpodium in Nederland.

Naast sponsor is Lease2Move ook de autoleasemaatschappij van Sparta Rotterdam en zorgt er dagelijks voor dat spelers en staf zorgeloos mobiel blijven.

www.sparta-rotterdam.nl

De Goudse MHC (Mixed Hockey Club) is (her)opgericht op 17 september 1979 en aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).
In 2009 heeft de vereniging met leuke activiteiten haar 30-jarige bestaan gevierd. De Goudse MHC is inmiddels met ruim 900 spelende leden en een sterke groei bij de jongste jeugd de grootste hockey vereniging in de regio Midden Holland en één van de drie grootste sportverenigingen in Gouda.

www.gmhc.nl

Stichting Promotie Speeltuinen Nederland

Veelal verkeren de Nederlandse speeltuinen in erbarmelijke staat en zijn er voor kinderen geen of nauwelijks deugdelijke speeltoestellen beschikbaar. Vooral jonge kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar zijn een kwetsbare groep en hebben recht op een kindveilige speelomgeving.

www.aktiespeeltuin.nl

Run for Value

Samen met The Future Group is Peak Value initiatiefnemer van de ‘Run for Value’. Ieder jaar organiseren wij een evenement rondom de Rotterdam Marathon voor de Stichting DaDa. Stichting DaDa zet zich in voor zieke kinderen in Nederland die extra zorg en voorzieningen nodig hebben.

Een ziekenhuisopname is niet niks, zeker niet voor een kind. Dat verruilt immers zijn thuis voor een ziekenhuiskamer. En vaak voor meer dan een paar dagen. Stichting DaDa doet er alles aan om te zorgen dat kinderen zich ook in het ziekenhuis thuis voelen. Zij investeert in projecten die het verblijf van een kind in het ziekenhuis aangenamer maken en niet uit het reguliere (zorg)budget kunnen worden betaald.

www.peakvalue.nl/evenementen/run-for-value

MKB Rotterdam

MKB Rotterdam

MKB Rotterdam is de officiële uitvoeringsorganisatie van MKB-Nederland in de stadsregio Rotterdam. Succesvol ondernemen heeft alles te maken met een goed ondernemingsklimaat. Een goed ondernemingsklimaat realiseer je echter niet alleen. Daar heb je als ondernemers elkaar voor nodig: MKB Rotterdam, de organisatie voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, van klein tot groot door alle branches heen.

MKB Rotterdam komt op voor uw belangen als ondernemer, zowel lokaal, regionaal als nationaal. Op landelijk niveau via MKB-Nederland, hier in de regio via MKB Zuid-Holland. En lokaal door zelf hard aan de weg te timmeren. MKB Rotterdam biedt uw organisatie direct toegang tot honderden actieve ondernemingen in Rotterdam en is daarmee de grootste MKB-organisatie in de regio.

www.mkb-rotterdam.nl